Πίσω
Σας καλωσορίζουμε στον πιο προηγμένο επαγγελματικό οδηγό των περιοχών του Μενιδίου , Κόκκινου Μύλου , Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων.

Η προσπάθεια αυτή αντιπροσωπεύει το μεράκι μας , για αύξηση της αγοραστικής δύναμης των καταστημάτων και επιχειρήσεων της περιοχής αφενός και αφετέρου ο οδηγός αυτός να αποτελέσει ένα κόμβο πληροφόρησης για το αγοραστικό κοινό.

Προσφέρουμε λοιπόν στον επαγγελματία και τις επιχειρήσεις των περιοχών μας την δυνατότητα της καταχώρησής τους στον ηλεκτρονικούς καταλόγους μας με πολλαπλά οφέλη.

Με την καταχώρηση στον οδηγό μας δημιουργούμε για εσάς μια μικρή δυναμική ιστοσελίδα εντός του οδηγού , στην οποία ο ενδιαφερόμενος αγοραστής θα βρει :
1. Τα κλασσικά στοιχεία επικοινωνίας όπως Επωνυμία , Διεύθυνση , Τηλέφωνα Ιστοσελίδα , E-mail
2. μια σύντομη περιγραφή της εταιρικής παρουσίας σας (Κείμενο 250 χαρακτήρων)
3. ένα διαφημιστικό banner διαστάσεων 468 Χ 60 με το λογότυπο ή με ότι άλλο εσείς επιθυμείτε
4. ένα διαφημιστικό φυλλάδιο μεγίστων αναλογιών Α4 της επιλογής σας το οποίο δύναται να ανανεώνουμε για εσάς όποτε εσείς το επιθυμείτε
5. 6 φωτογραφίες που έχετε επιλέξει εσείς να δημοσιευτούν επίσης με δυνατότητα να ανανεώνονται όποτε εσείς το επιθυμείτε.
6. απόλυτα καινοτόμα για την περιοχή μας , την αναγωγή της διεύθυνσή σας σε χάρτη έτσι ώστε ο ενδιαφερόμενος να έρθει σε εσάς με τον συντομότερο τρόπο.
7. Search Engines Optimization (S.E.O.) Βελτιστοποίηση θέσης ανάδειξης αποτελεσμάτων αναζήτησης στις εγχώριες και διεθνής μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Forthnet κλπ) για λέξεις κλειδιά όπως Αχαρναί, Μενίδι, Κόκκινος Μύλος, Βαρυμπόμπη , Θρακομακεδόνες κλπ
8. Διαμοιρασμός εντύπων διαφημιστικών φυλλαδίων ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την προώθηση του οδηγού άρα και των εγγεγραμμένων σε αυτόν.
9. Ηλεκτρονικές διαφημιστικές καμπάνιες του οδηγού σε ιστοσελίδες υψηλού ενδιαφέροντος αλλά και επισκεψιμότητας.

Και όλα αυτά με 10€ το μήνα τα οποία έχετε την δυνατότητα να τα καταβάλλετε είτε σε 2 εξάμηνες δόσεις είτε εφάπαξ ετησίως , με κατάθεση σε λογαριασμό ή στον υπάλληλό μας που θα σας επισκέπτεται κατόπιν ραντεβού.

Επίσης προσφέρουμε την δυνατότητα της προώθησης των καταχωρήσεών σας στην πρώτη σελίδα και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος του οδηγού μας σε προνομιακές τιμές. (Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τα διαθέσιμα πακέτα.)

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος καταχώρησης ή οποιαδήποτε άλλη απορία / διευκρίνιση , μπορείτε να περάσετε στην σελίδα Επικοινωνίας ή να πατήσετε εδώ.

Acharnai.gr :: Copyright (C) 2005- 2019 :: Powered by Webtechnologies